Dagbokblader

Tusen takk.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger på blogg og hjemmeside. Det varmerKul. Min kjære fetter Jostein la min hjemmesideadresse ut på Facebook, og det gav flere hyggelige reaksjoner.Jeg prøvde å svare med et takkens ord til den enkelte kommentar, men det fikk jeg ikke til. Kanskje det går bedre etter hvert. Jeg er vel en av de få som fortsatt kjøper refill til min Parker penn, men jeg håper på en positiv digital utvikling. Ellers har jeg grublet litt i dag på et blogginnlegg om overvekt, etter Debatten i NRK 1 sist torsdag. Det kommer, men jeg tror det et greit for alle at jeg får ned blodtrykket litt først. Så langt har jobben med blogg og hjemmeside absolutt gitt mersmak. Og jeg holder på så lenge jeg synes det er morsomt. Takk igjen for alle gode ord. Jeg kommer plutselig tilbakeKul.

Kvelde, en enda vakrere vinterdag 26/2-2012.

Varm hilsen fra Even.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 16:47

Flott skrevet, Even. Du formidler tankene dine på en utmerket måte som er til hjelp for mange.

...
30.10 | 08:43

Du ER en influenser, Even!Du influerer oss med gode ord, smil, alvor og varme!Vi kan bare lese i bloggen din og bli trøstet og glade.Vit det! Varm klem til deg.

...
05.07 | 22:39

Det er så sant det du skriver. Ofte glemmer vi å fokusere på alt det som er positivt og heller tenke på alt det mørke. Heldigvis har du evnen til å formidle .

...
25.05 | 14:23

Hei Even, du berører oss alle, even meg.

...
Du liker denne siden