Dagbokblader

Tusen takk.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger på blogg og hjemmeside. Det varmerKul. Min kjære fetter Jostein la min hjemmesideadresse ut på Facebook, og det gav flere hyggelige reaksjoner.Jeg prøvde å svare med et takkens ord til den enkelte kommentar, men det fikk jeg ikke til. Kanskje det går bedre etter hvert. Jeg er vel en av de få som fortsatt kjøper refill til min Parker penn, men jeg håper på en positiv digital utvikling. Ellers har jeg grublet litt i dag på et blogginnlegg om overvekt, etter Debatten i NRK 1 sist torsdag. Det kommer, men jeg tror det et greit for alle at jeg får ned blodtrykket litt først. Så langt har jobben med blogg og hjemmeside absolutt gitt mersmak. Og jeg holder på så lenge jeg synes det er morsomt. Takk igjen for alle gode ord. Jeg kommer plutselig tilbakeKul.

Kvelde, en enda vakrere vinterdag 26/2-2012.

Varm hilsen fra Even.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 12:56

Veldig bra C:

...
07.08 | 23:47

Jeg leste dine ord nå en sen kveldsstund. Gjennkjennelse i det å kjenne på at en ikke er med i arbeidsliv og tanker om livet - Varm takk, Even.

...
03.04 | 21:58

Kjempeflott å lese, utrolig sant også😊Tusen takk , Even , for disse dype tankene😊

...
03.04 | 20:18

Nydelig om det å være innafor Even, og betraktninger om det motsatte... Du skriver bra og med innlevelse- typisk deg! :)

...
Du liker denne siden