Dagbokblader

Miniferie

Jeg må innom av og til og skrive noen ord på bloggen. Nettet ligger fortsatt nede på Sundby etter tordenværet tidligere i sommer. Men jeg har en velvillig fetter på Syltre, som lar meg sitte og jobbe litt på hans PC. Takk til blåbærbonde og sedumleverandør Jostein. Gå innom på Vitalvekst.no for å se hva han driver med. Litt reklame kan han få tilbake. I dag har jeg sendt innlegg til Østlandsposten om Sundbyfettere på Kyststien. Jeg har rapportert fangst av laks på Sundbyfisket. Og jeg har sjekket e-post, vannføring i Lågen og yr.no. De to siste har vært viktige for meg i sommer. Vannføringen ligger nå på rundt 130 kubikkmeter pr sekund, og det er brukbart fiskevann for Sundbyfisket. Sist uke fikk vi 10 laks. Størrelsen varierte fra 1,4 til 8,5 kg. Og vi hadde to nydelige laksemiddager. En med familien ved Lågen. Og en med gode venner på hytte i Tveidalen. Der fikk jeg også være med på en flott seiltur på fjorden, og nøt noen gode dager i strålende sol med nydelig utsikt mot Mølen og havet. Forrige helg var jeg på Flekkerøya. Der var det vennelag og rekefest og innlagt utflukt til Lindesnes og middag på sjarmerende Paulsens hotell i Lyngdal. Når budsjettet ikke tillater de store untenlandsturene for tiden, føler jeg meg veldig heldig som får være med gode venner på miniferier i Norge. Både Flekkerøya, Lindesnes, Tveidalen og Larvikskysten er naturperler som gir glede og nyelse til både kropp og sjel. Takk til gode venner som lar meg få være med.

Nå starter vi ei ny uke på flåtefisket i Lågen, og håper på det beste. Lørdag er det vennefest etter bryllupp tidligere i år, der jeg fikk være vigselsprest. Og søndag skal jeg være vikarprest i gamle Hem kirke i Lardal. Så det er litt å ta seg til denne uka også. Og yr har lovet at sola skal vise seg innimellom regnbygene. Håper det blir mye av den. Vi har ikke vært bortskjemt tidligere i sommer. Men to flotte dager i Tveidalen i strålende sol rettet opp mye for min del. Små lyspunkter kan bli ganske store når en bare vet å nyte dem og ta vare på dem. Håper du nyter dine.

Kvelde 6/8-2012

Varm hilsen fra Even

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.01 | 15:52

Så sant så sant Even😊❤️
Du er en mester å skrive om de alvorligste ting i livet med både humor og alvor!
Ha en strålende dag/uke🤗Klem fra Unn Heidi😘

...
25.12 | 11:45

Fantastisk Even.

...
24.12 | 12:22

Hei vi 2 heter Ciaran & Ciara Cassidy. Vi er en gutt og ei jente på 16 år. Vi 2 er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Vi 2 syns at Julekrybber er kunst.

...
16.12 | 18:58

Gode ord kjære fetter. Ta deg god til alene tid når du kommer hjem, så sees vi etterhvert. Gi et pip om du vil ha turvenn en dag. Klem fra Elisabeth

...
Du liker denne siden