Dagbokblader

Midt i forrige uke passerte hjemmesida 100 000 treff eller besøk. Det var en underlig og veldig god opplevelse. Det kribler litt i kroppen når telleverket slår over fra 99 999, til det står med et ettall med fem nuller bak. Omtrent som når kilometertelleren på bilen passerer hundre tusen. Jeg var logget inn akkurat da milepælen ble passert. Jeg satt lenge og så på ettallet og nullene og gledet meg over denne lille begivenheten i mitt liv og min hverdag. Den har jeg så feiret med ei nydelig uke på Gran Canaria. Det tenkte jeg neste blogginnlegg skulle handle om. For ferieuka var full av små og store gleder – og noen utfordringer. I tillegg til masse deilig sol og varme.

 

Men besøkene på hjemmesida varmer også. Det har vært moro å holde på med dette. Jeg opprettet hjemmesida i februar 2012. De første 50 000 besøkene kom i løpet av 14 måneder. De neste gikk unna på 7. Takk til alle dere som er inne og leser bloggen min. Og tusen takk for alle hyggelige og oppmuntrende kommentarer. Jeg er jo så glad i å skrive. Men det hadde ikke vært like morsomt hvis ingen gadd å lese det. Det er det heldigvis en del som gjør, og det gir inspirasjon til å fortsette å skrive. Om livets små og store begivenheter, gleder og utfordringer.

 

100 000 besøk på hjemmesida ble altså feiret med ei uke på Gran Canaria – mutters alene. Illustrasjonsbildet til dagens lille markering er hentet fra et av ukas kulinariske høydepunkter. Jeg fikk anbefalt restaurant Guantanamo i Tauro/Playa del Cura. Det ble en av bordets virkelig store gleder. Jeg startet med min feriefavoritt til forrett: reker i gloende varm olje med hvitløk og chili. Så var det biff. Så mør at den kunne skjæres med baksiden av kniven. Bakt potet som nesten var potetmos. Og en nydelig bearnaisesaus, som det dessverre var litt for lite av. Til dessert var det jordbær med is og krem. En umåtelig verdig feiring av 100 000 besøk på hjemmesida. Og ferieuka gjorde veldig godt. Mer om den i neste blogginnlegg. I helga er det hyggelige adventstreff med gode venner. Så må jeg vel til å pakke ut av kofferten og vaske og legge bort sommertøyet igjen. Sukk! Men først en varm og hjertelig takk til deg som er innom på hjemmesida, og gjør det verdt å jobbe med den. Velkommen til nye leseopplevelser.

Kvelde første søndag i advent 2013

Med varm og takknemlig hilsen fra Even

Anne Lise 02.12.2013 22:49

Ja, ta til deg at 100 000 har besøkt din fine hjemmeside Even! Du og siden din betyr mye for mange. Jeg er lei av det overfladiske - du er klok og ekte.

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 08:40

Fantastisk Even,jeg er så rørt.Ha en flott dag.😊❤️🌺

28.03 | 09:00

Kom plutselig innom bloggen din og har fått med meg flere begreper jeg vil ta med meg videre: "manus-depressiv" og "se-vitaminer". Fantastisk!

30.01 | 13:04

Synes i allefall at du er flink til å komme deg ut i naturen. Det redder deg veit du. Jeg er mere lat pga et vondt bein nå for tida. Lykke ønskes deg Even!

23.12 | 13:33

Tusen hjertelig takk, Even! Du er så god med ord! God jul🎄🌟