Dagbokblader

Takk for hyggelige tilbakemeldinger på blogg og hjemmeside. Det varmerKul. Min kjære fetter Jostein la min hjemmesideadresse ut på Facebook, og det gav flere hyggelige reaksjoner.Jeg prøvde å svare med et takkens ord til den enkelte kommentar, men det fikk jeg ikke til. Kanskje det går bedre etter hvert. Jeg er vel en av de få som fortsatt kjøper refill til min Parker penn, men jeg håper på en positiv digital utvikling. Ellers har jeg grublet litt i dag på et blogginnlegg om overvekt, etter Debatten i NRK 1 sist torsdag. Det kommer, men jeg tror det et greit for alle at jeg får ned blodtrykket litt først. Så langt har jobben med blogg og hjemmeside absolutt gitt mersmak. Og jeg holder på så lenge jeg synes det er morsomt. Takk igjen for alle gode ord. Jeg kommer plutselig tilbakeKul.

Kvelde, en enda vakrere vinterdag 26/2-2012.

Varm hilsen fra Even.

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 08:40

Fantastisk Even,jeg er så rørt.Ha en flott dag.😊❤️🌺

28.03 | 09:00

Kom plutselig innom bloggen din og har fått med meg flere begreper jeg vil ta med meg videre: "manus-depressiv" og "se-vitaminer". Fantastisk!

30.01 | 13:04

Synes i allefall at du er flink til å komme deg ut i naturen. Det redder deg veit du. Jeg er mere lat pga et vondt bein nå for tida. Lykke ønskes deg Even!

23.12 | 13:33

Tusen hjertelig takk, Even! Du er så god med ord! God jul🎄🌟