Dagbokblader

Det har vært ei hektisk og opplevelsesrik uke for en litt manusdepressiv ordets tjener. Først gudstjeneste i Stavern sist søndag, der høydepunktet for meg var da den som holdt dåpsbarnet, reiste seg i benkeraden etter dåpen, og en nesten fullsatt Stavern kirke sang velsignelsessangen for de små. Tre dåpsbarn fikk med seg Guds og menighetens velsignelse. Det var både oppbyggelig, vakkert og rørende. Det er mye fint i den nye liturgien også, selv om det er litt skummelt for en kirkelig løsarbeider som meg med alt det nye.

 

Onsdag kveld var det konsert med Kick på Tollerodden i Larvik. Den kunne jeg bare nyte, sammen med rundt tusen andre. Litt surt og kaldt, men solskinn, og et kor i kjempeslag som varmet med sangen og musikken. Lykke til i Norske Talenter. Torsdag var det 20-års jubileumsfest på Futejordet Aktivitetssenter i Kvelde. Der stilte Even Sundby med prolog. Der var det historisk tilbakeblikk, hilsen ved ordføreren, flott musikalsk underholdning og nydelige snitter og bløtkake. Og det ble en verdig markering for og med de mange som har gjort en kjempeinnsats for eldre i bygda gjennom mer enn 20 år. Måltider, turer, underholdning og masse trivsel har de tryllet frem.

 

Så var det Idyllkonsert ved Lågen i går kveld. Voldsomme regnbyger både fredag og lørdag truet hele arrangementet. Men det ble en nydelig kveld. Masse flott sang og musikk, stor stemning og et lite kåseri av Even Sundby. Det har jeg lagt ut på en egen side på hjemmesiden, hvis du har lyst til å lese det. Idyllkåseri 2012. Idyllkåseriet fra 2011, ligger på siden "Kåserier/taler", hvis du har lyst til å mimre litt. Det klarnet opp utover kvelden, og over 300 mennesker var samlet til stemningskonsert ved Lågen. Det var bål både på og ved elva, det var grilling og det var lys i både lamper og trær. Og alle de som har stått på for å få til årets Idyllarrangement, har grunn til å være kjempefornøyd. Håper tradisjonen fortsetter.

 

Men jeg kjenner at hodet er litt tomt etter ei uke med masse tenke – og forberedelsesarbeid. Da er det både oppmuntrende og hyggelig med gode tilbakemeldinger som sier at det jeg bidrar med, betyr noe for noen. Tusen takk. Nå skal hodet få hvile litt, før jeg begynner å tenke på kveldsgudstjenesten i Berg Arbeidskirke neste søndag. Der skal jeg bidra med litt tros- og livshistorie.

Håper du får ei god uke. Og jag tror, jag tror på sommaren. En gang må den vel vise seg andre steder enn på kalenderen.

Kvelde 10/6-2012

Varm hilsen fra Even

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 08:40

Fantastisk Even,jeg er så rørt.Ha en flott dag.😊❤️🌺

28.03 | 09:00

Kom plutselig innom bloggen din og har fått med meg flere begreper jeg vil ta med meg videre: "manus-depressiv" og "se-vitaminer". Fantastisk!

30.01 | 13:04

Synes i allefall at du er flink til å komme deg ut i naturen. Det redder deg veit du. Jeg er mere lat pga et vondt bein nå for tida. Lykke ønskes deg Even!

23.12 | 13:33

Tusen hjertelig takk, Even! Du er så god med ord! God jul🎄🌟