Dagbokblader

Gratulerer Hvarnes Ungdomslag. Gratulerer Team Makalausen. Dere har gjort det igjen. Dere har skapt en revy og et opplegg rundt revyen som er fantastisk. Enda en gang. Er det 72 ganger nå tro? Som den lille bygda Hvarnes har invitert til lokal revy og nyttårsmoro med høy kvalitet og ditto partyfaktor. Thor Rikard Odberg var uforlignelig som konferansier og historieforteller. Nydelig middag med steik og grønnsaker, poteter, saus og rørte tyttebær ble servert av et flott kelnerteam. Tyggeredskapen min er preget av tannlegens lystboring på 60-tallet og litt dårlig vedlikehold senere. Så jeg måtte snu en del kaffekopper for å finne en twist jeg torde spise. Beklager, Kjetil, at du endte opp med den harde karamellen. Men Larviks morsomste mann, ifølge ØP, tok det med fatning og holdt en strålende ”Takk for maten” tale. Jeg tror det var det det skulle være. Morsomt var det uansett.

 

Revygruppa overgikk seg selv denne gangen. Revyen hadde knapt et dødpunkt, og jeg har aldri opplevd en drøy times revy gå så fort. Kostymene og skuespillerprestasjonene var fornøyelige, og scene- og kostymeskifter gikk i et halsbrekkende tempo. Tekster og sanger var gode og morsomme, og det ene høydepunktet avløste det andre. Og tonefølge, lys og lyd løftet og bar den gode humoren gjennom hele forestillingen. Nils-Erik Kvamme hadde regien, og jeg kjedet meg ikke ett sekund. Team Makalausen gjorde en strålende jobb. Tusen takk. Og gratulerer. Jeg håper dere får fulle hus på de åpne forestillingene søndag 20/1 og onsdag 23/1. Finalefesten er vel utsolgt for lengst?

 

Etter en flott revy og en velsmakende middag, var det tale for herrene ved Hege Voll Midtgaard og for damene ved Jostein Sundby, min date for kvelden. Begge gjorde en strålende innsats med gode poenger og stilfull fremføring. Fetter Jostein spilte el-gitar for anledningen. Men altså. Hege trengte en statist på scenen. En slags mannlig drømmedame, som ikke trengte å si’no. Der sto jeg da. Som en umælende sau og fikk kvinnelige lurespørsmål der svaret blir galt uansett. Og jeg fikk vel bekreftet det igjen, at det er tryggest å la kvinnene stå for mesteparten av kommunikasjonen selv. Vonde å be er de som regel heller ikke. Men å forstå?? Senere på kvelden var det musikk og dans. Her har barnelærdommen min store hull. Men jeg er ganske god til å holde, så jeg fikk da kost meg litt. Tusen takk for dansen. Så var det minibuss til og fra festlighetene sammen med trivelige folk fra Kvelde. Og jeg kunne lande i godstolen med godfølelsen i kroppen og et smil om munnen etter en strålende kveld. Takk Makalausen. Gratulerer Hvarnes. Håper dere får beholde skolen!

Kvelde 13/1-2013

Med varm hilsen fra Even

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 08:40

Fantastisk Even,jeg er så rørt.Ha en flott dag.😊❤️🌺

28.03 | 09:00

Kom plutselig innom bloggen din og har fått med meg flere begreper jeg vil ta med meg videre: "manus-depressiv" og "se-vitaminer". Fantastisk!

30.01 | 13:04

Synes i allefall at du er flink til å komme deg ut i naturen. Det redder deg veit du. Jeg er mere lat pga et vondt bein nå for tida. Lykke ønskes deg Even!

23.12 | 13:33

Tusen hjertelig takk, Even! Du er så god med ord! God jul🎄🌟