Vaset - en perle

Egentlig er det ikke Evens Valdres. Men det er Evens hjemmeside. Derfor blir det sånn. Saken er at jeg er så heldig at jeg har en god kamerat som har hytte på Vaset. Dit har jeg fått være med på mange turer de senere åra. Det har vært flotte nyttårsfeiringer og påsketurer på fjellet. Og det har vært hytteturer i forbindelse med rakfiskfestivalen på Fagernes i november. Nå sist hadde vi en nydelig tur i begynnelsen av september. På hytta er det god mat og drikke, badstue, TV, aviser, bøker og spill. Og på fjellet er det skiturer og fotturer i storslått Valdresnatur. Nei, jeg trener ikke til Birken. Både turen, livet og pusten er for kort til det. Men jeg har nytt flotte dager i frisk fjelluft og vakker natur. Og hyggelig selskap på hytta. Og jeg har fått smaken på rakørret. Med mandelpoteter, rømme, rødløk, rødbeter, egg, smør, flatbrød og lefse. Med øl og akevitt til. Et godt rakfiskmåltid bringer saligheten ganske nær. Ellers får bildene tale for seg. Tusen takk for at jeg får være med.

Nyeste kommentarer

27.03 | 10:14

Bra skrevet, Even. Du er flink til å sette ord på det mange føler.

...
20.03 | 09:23

Herlig lesning! Humor åpner mange hjertedører, og er altfor lite brukt i menighetssammenheng. Ja, unntatt når du er der da! Ler vi sammen, kan vi og gråte sm.

...
13.03 | 19:24

Hei gode skrivar, Even! TAKK for innlegget ditt! Sender deg ein VARM klem digitalt, med håp om ein ekte kinn-mot-kinn klem når me møtest att!

...
13.03 | 19:10

Takk for mange gode ord ,Even! De varmer godt i en krisepreget periode. Mange klemmer til deg!

...