Dagbokblader

Hei igjen. En liten oppdatering på onsdagens ultralydundersøkelse. Den viste ikke noe unormalt, så vidt jeg kunne forstå. Jeg produserer visst for mye jern, og det var det de skulle prøve å finne ut av. Jeg fikk meg ikke til å spørre om et bilde av milten til hjemmesiden, selv om jeg hadde veldig lyst. I stedet blir det et lite bilde av en mer lystbetont undersøkelse av maveregionen i Sharm el Sheik i 2010. Det viste seg at jeg hadde naturlige anlegg for mavedans. På sykehuset i Larvik ble det heller ikke konstatert ei lita jente eller en liten gutt, som ofte skjer i forbindelse med ultralydundersøkelse av maveregionen. Nå ble jeg riktignok spurt i et basseng i Syden en gang om jeg skulle ha baby. Det var en fremmelig liten pjokk som lurte på det, til morens store fortvilelse. Det hadde visst noe med størrelsen på maveregionen å gjøre.

 

Roede og jeg holder stadig på med å nedjustere den, men det går litt tregt. Det er kanskje greit, for da jeg gikk ned over 50 kilo i 2007, kom halvparten på igjen ganske fort. Jeg håper jeg greier å stabilisere en trivselsvekt på 90-tallet denne gangen. Men alle må ha en hobby. Min er kanskje å gå på Roede-kurs. Jeg går og venter på et innslag på TV 2 hjelper deg om utfordringene med å holde vekten. De var og gjorde opptak i Larvik i starten av februar, og jeg er veldig spent på hva som kommer ut av det. Vær trygg på at jeg sier fra når dette kommer på. Et snev av oppmerksomhetsbehov, som sagt.

 

Forkjølelsen henger dessverre i. Jeg satt ute i går og nøt vårsol og fuglesang, kledd som en polfarer. Jeg håper hosten ikke varer i 6 uker, som noen antydet på butikken i går. Nå er snart min gratis prøvetid med 123hjemmeside over. Jeg går for fast abonnement. Jeg synes dette er morsomt. Jeg tror også jeg må investere i en dot.com adresse. Kanskje hjemmesiden blir lettere å finne. Jeg håper ikke den blir borte for dere som allerede følger meg med interesse og oppmuntrende tilrop. Det er veldig hyggelig. Men å skrive dette her, blir nesten som da den lett forvirrede professoren måtte flytte forelesningen til et annet auditorium. Han skrev på tavlen i det nye forelesningslokalet: Forelesningen som skulle vært holdt i Auditorium 1, blir holdt her i stedet. Nyttig informasjon – på feil sted. Men jeg regner altså med at adressen blir evensundby.com etter hvert. Det blir ittno dott enno, som de sa på ungkarsfestivalen. Den er visst allerede opptatt.

 

Så sitter jeg og lurer på hva mer jeg kan legge ut på hjemmesiden, uten å røpe alle mine gode poenger i kåserier og fordrag. Litt dumt hvis alle finner det de er ute etter på nettet. Det kan bli glissent med både oppdrag og tilhørere. Men noen smakebiter kan du finne her. Og noe vil også sive ut i bloggen. Jeg har lyst til å legge ut noen sitater fra og anmeldelser av boken Lykkepilen. Den er utsolg forlengst. Men noen vil kanskje ha glede av noen små smakebiter. Kanskje kommer det også en liten reiseside, med tekst og bilder fra reisemål som har satt spor hos meg. Jeg drømmer også om en matside med personlig og spesiell vri. Kanskje er det også rom for noen oppbyggelige betraktninger fra den kirkelige løsarbeider Even Sundby. Men det blir på egen side, så du slipper å lese dem av vanvare. Jeg er spent på hva det går an å få ut av hjemmesiden etter hvert. ”Time will show”, som Blodstrupmoen ville ha sagt. I mellomtiden ønsker jeg deg ei god helg.

Kvelde 17/3-2012

Varm hilsen fra Even

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 08:40

Fantastisk Even,jeg er så rørt.Ha en flott dag.😊❤️🌺

28.03 | 09:00

Kom plutselig innom bloggen din og har fått med meg flere begreper jeg vil ta med meg videre: "manus-depressiv" og "se-vitaminer". Fantastisk!

30.01 | 13:04

Synes i allefall at du er flink til å komme deg ut i naturen. Det redder deg veit du. Jeg er mere lat pga et vondt bein nå for tida. Lykke ønskes deg Even!

23.12 | 13:33

Tusen hjertelig takk, Even! Du er så god med ord! God jul🎄🌟